Chemical Engineer Nyrstar

Note: This post is in Dutch since Dutch is required for this vacancy.

Hoe leuk is het om je carrière te starten bij de enige zinkproducent van Nederland!

Een onverklaarbaar probleem? Daar neem jij geen genoegen mee! Jij verdiept je net zo lang in de materie tot je tot de kern van het probleem bent gekomen. En beter nog: je ziet direct een aantal verbetermogelijkheden en legt die dezelfde dag nog voor aan je team. Ook zij zijn enthousiast en je kunt aan de slag met het maken van een projectplan. Spreekt dit je wel aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Chemical Engineer (m/v).

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Je gaat aan de slag bij Nyrstar in Budel (tussen Eindhoven en Weert), de enige zinkproducent van Nederland. Er wordt binnen onze productieprocessen gewerkt met natuurlijke grondstoffen, waardoor geen dag hetzelfde is. De exacte samenstelling van de grondstoffen kan dagelijks anders zijn en kleine wijzigingen kunnen soms grote problemen veroorzaken. Als Chemical Engineer zorg je ervoor dat jouw technologische kennis het productieproces efficiënter en duurzamer maakt. Je geeft dagelijks technologische ondersteuning aan de productie afdelingen door troubleshooting activiteiten en advies.

Waar ben je verder nog mee bezig?

  • Je draagt bij aan het implementeren van investeringsprojecten: van het opstellen van een conceptplan tot en met het in bedrijf nemen van het project;
  • Je doet voorstellen t.a.v. technologische ontwikkelingen met als doel de productie efficiency te verbeteren en kostenreducties te realiseren
  • Op projectbasis neem je deel aan projecten die gecoördineerd worden door de Global Technology Group. Interessante projecten waar je uitgedaagd wordt mee te denken over internationale vraagstukken.


Zien hoe ons proces verloopt? Check dan ons proces via deze video https://youtu.be/togQx-ydB-4.

Interessant? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie en laten je graag meer zien!


Wie ben jij?

Jij bent iemand die uitdaging nodig heeft en geen probleem te groot vindt. Jij denkt in oplossingen en niet in problemen en anticiperen op nieuwe ontwikkelingen zie jij als een uitdaging. Je bent op zoek naar een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en je vindt het leuk om te blijven leren. Verder heb je:

  • een afgeronde Master opleiding op het gebied van technologie;
  • een sterk analytisch denkvermogen;
  • het vermogen om op een effectieve manier te onderhandelen en standpunten op een overtuigende manier te verdedigen;
  • goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Nog geen of weinig werkervaring? Geen probleem, starters zijn bij Nyrstar van harte welkom! Zien we je binnenkort? Kijk op www.zinkwerkt.nl voor meer informatie over Nyrstar & onze vacatures of neem contact op met Maartje van Hunsel (Maartje.vanHunsel@nyrstar.com / 06-52321143).