Student assistent: Studentenvoorlichtingsteam ST

Wij zijn op zoek naar studenten die na de zomer ons studentenvoorlichtingsteam willen versterken.

Taken van het voorlichtingsteam zijn onder meer: - Meewerken aan voorlichtingsdagen bij de faculteit ST (vier dagen per jaar), de docentendag in januari en de Publieksdag om de vijf jaar. - Voorlichtingspresentatie geven voor vwo-scholieren. - Rondleidingen verzorgen in de faculteit ST (bijvoorbeeld bij scholenbezoek aan de faculteit of voor internationale studiekiezers). - Workshops/proefjes voor scholieren begeleiden (tijdens meeloopdag/proefstuderen of andere voorlichtingsactiviteit) - Kleine administratieve werkzaamheden

Het betreft een studentassistentschap van gemiddeld 2 uur per week). De uren zijn vaak onregelmatig verdeeld. Daarom wordt van de student een flexibele houding verwacht. Zoals voor ieder studentassistentschap dien je wel je propedeusediploma op zak te hebben (mag ook deze zomer behaald worden).

Vind je het leuk om vwo-leerlingen te vertellen over jouw ervaringen binnen de studie en vind je het een uitdaging om ook af en toe zelf een presentatie te geven? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar deze baan.

Je kunt een korte motivatie (waarom juist jij geschikt bent voor deze baan) en je cv voor vrijdag 7 juni 2019 per e-mail sturen naar cheminfo.st@tue.nl t.a.v. Nina Romme.