Student Assistent: Labregistration

De TU/e wil met haar onderzoekers in de komende tijd overgaan naar elektronische lab-notebooks. Een elektronisch lab notebook (ook bekend als digitaal labjournaal) vervangen de papieren laboratorium documentatie. Lab notebooks worden in het algemeen gebruikt door wetenschappers, ingenieurs en technici om onderzoek, experimenten en procedures die in een laboratorium zijn uitgevoerd te documenteren.

Registratie Chemicaliën
Doel van het chemicaliënregistratie project is om onderzoekers en logistiek te helpen bij de overschakeling naar het documenteren van chemicaliën in het nieuwe computerprogramma LabServant. Om met het programma aan de slag te kunnen gaan, dient de basis van de programma zo danig ingericht te worden dat het gebruiksklaar is voor TU/e-onderzoekers.
In het project ‘Registratie Chemicaliën’ bestaan je werkzaamheden uit:
• het nakijken en opschonen van de huidige database chemicaliën;
• chemicaliën voorzien van de juiste barcodes:
etikettering en controle op de juiste opslag van de chemicaliën conform PGS 15 en aanvullende eisen van de gebruikers;
• inventarisaties van de chemicaliën in de desbetreffende laboratoria.

Je werkt in een klein team van projectmedewerkers van de dienst Information Management & Services (IMS).

Eisen
• Beschikbaar als Student-Assistent voor 10 tot 16 uur tot en met januari 2019. Vervolg van het dienstverband in 2019 eventueel mogelijk; (Opmerking: er wordt nog steeds gezocht naar studenten, ookal is januari voorbij)
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Kunnen werken met de programma’s Microsoft Word, Excel, OneNote en eventueel Access;
• Kennis van het werken met chemicaliën;
• Veiligheidsinstructie gevolgd hebben, of deze wordt, indien nodig, vanuit het project verzorgd. Laboratoriumtoegang alleen wordt toegestaan na het ontvangen van een veiligheidsinstructie.
• In een lab wordt gewerkt met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en onder toezicht en na goedkeuring van de ruimteverantwoordelijke. De benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen worden door de TU/e verzorgd.
• Goede sociale vaardigheden.

Wij bieden je
Een beloning volgens de geldende afspraken zoals die bestaan met Euflex. Salaris is op basis van de gewerkte uren tegen het tarief van een werkstudent € 11,53 uur bruto.

N.B.: met eventuele onderwijsverplichtingen zal rekening worden gehouden.

Meer info bij Japie of via Jurgen Weisfelt (j.weisfelt@tue.nl)

Mocht je geen reactie ontvangen van Jurgen Weisfelt, meld dit a.u.b. bij Japie (japie@tue.nl). Er gaat wel vaker iets mis en wij kunnen hem gemakkelijk bereiken.